Kimonó típusú orvosi ruha

  1. Kimonó típusú orvosi ruha
Remek ár
Tuborg zöld orvosi öltöny, kimonó blúzzal és zöld guminadrággal
-27%
Remek ár
Piros orvosi öltöny, kimonó blúzzal és piros gumis nadrággal
-27%
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

További információ az kimono jelmez

Az orvosi kimonó jelmezeket olyan orvosok és ápolónők számára tervezték, akiknek a munkanapokon elegáns és kényelmes stílusra van szükségük. Ezek divatos, kétrészes öltözékek, amelyek kimonó felsőből és elasztikus nadrágból állnak, és amelyeket ápolók, orvosok és bármely más egészségügyi szakember viselhet. A pamutból és poliészterből készült orvosi kimonók kényelmet és védelmet nyújtanak.

Az orvosi kimono jelmez megjelenést is biztosítanak, ami növelheti a betegek bizalmát az egészségügyi személyzet minőségi ellátásba vetett képességében. Különböző színekben és méretekben is kaphatók, így az egészségügyi személyzet kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő opciót.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.