Női orvosi öltönyök paspol

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

További információk a női orvosi öltönyök paspoal

A nálunk kapható női orvosi öltönyök paspoal kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek könnyűek, kényelmesek és tartósak. Különböző színekben és méretekben kaphatók, így az egészségügyi személyzet kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő opciót.

Az üzletünkben kapható női paspoal műtősruhák ideális választás az egészségügyi személyzet számára, akik gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást szeretnének nyújtani a betegeknek, valamint az orvosi műszerek jobb rendszerezését.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.