Női orvosi öltöny cipzárral

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

További információk a női orvosi öltöny cipzárral

Az üzletünkben  női cipzáras női orvosi öltöny cipzárral előnyöket kínálnak az egészségügyi személyzet számára. A cipzáras kialakítás lehetővé teszi a gyors fel- és levételt, ami hasznos lehet vészhelyzetekben vagy gyors tempójú környezetben. Ez a kialakítás azt is lehetővé teszi az egészségügyi személyzet számára, hogy a ruhát könnyen az egyéni igényekhez, például a kényelemhez és a mozgásszabadsághoz igazítsa.

A női orvosi öltöny cipzárral kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek könnyűek, kényelmesek és tartósak. Különböző színekben és méretekben kaphatók, így az egészségügyi személyzet kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő opciót.

Emellett professzionális és tiszta megjelenést biztosítanak, ami növelheti a betegek bizalmát az egészségügyi személyzet szakszerű szolgáltatásnyújtásába vetett képességében.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.