Női orvosi köpenyben

  1. Női orvosi köpenyben
Remek ár
Fehér orvosi ruha tunika gallérral és három zsebbel
-27%
Remek ár
 Mentás orvosi ruha V-horgonnyal és három rátétes zsebbel
-26%
Remek ár
 Zöld orvosi ruha V-alakú rögzítéssel, három zsebbel
-26%
Remek ár
 Fehér orvosi ruha V-alakú rögzítéssel és három zsebbel
-26%
Remek ár
 Kék orvosi ruha V-alakú rögzítéssel és három zsebbel
-26%
Remek ár
Piros orvosi ruha V-alakú rögzítéssel és három zsebbel
-26%
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)

További információ a női orvosi köpenyek

Az üzletünkben kapható női orvosi köpenyek ideális választás az egészségügyi személyzet számára, akik kényelmesen és professzionálisan szeretnék érezni magukat orvosi tevékenységük során.

Az üzletünkben kapható női orvosi köpenyek kényelmes szabásúak, így ideális választás az olyan stresszes és aktív területen dolgozó nők számára, mint az egészségügy.

Női orvosi köpenyek választékunk többféle színben és méretben kapható, hogy megfeleljen a személyes igényeknek és preferenciáknak.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.