Nyomtatott kimonó jelmez

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

További információ a nyomtatott kimono jelmez

A nyomtatott kimono jelmez minden orvos egyenruhájának fontos részét képezik, mivel kiváló védelmet nyújtanak a különböző anyagok és egyéb szennyeződések ellen. A nyomtatott orvosi kimonóruhák puha, finom anyagokból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.

Számos mintában, színben és stílusban kaphatók, hogy megfeleljenek a kívánt stílusnak és kialakításnak. Modern és praktikus kialakításúak, valamint kényelmes anyaguk lehetővé teszi a bőr légzését. A nyomtatott kimonó műtősruhák ideálisak orvosok, ápolónők és más, az orvosi területen dolgozók számára, mivel egyrészt védelmet nyújtanak, másrészt professzionális képet mutatnak a betegek felé.

Az üzletünkben található nyomtatott kimono jelmez műtősruha ideális választás azok számára, akik egyszerre szeretnének praktikusan és divatosan öltözködni. Számos előnyt kínálnak:

Először is, a ruhák rendkívül kényelmesek a vékony, légáteresztő frottír és poliészter anyaguknak köszönhetően. Könnyen karbantarthatóak, és gépben moshatóak anélkül, hogy romlanának.

Másodszor, az öltönyök rendkívül praktikusak, és úgy tervezték őket, hogy könnyen illeszkedjenek a testhez. Stílusos kialakításúak, és számos mintában és színben kaphatók. Oldalukon zsebekkel is rendelkeznek a személyes tárgyak tárolására.

Harmadszor, a nyomtatott kimono jelmez megfizethető áron kaphatók, így bárki megengedhet magának egy minőségi nyomtatott műtősruhát anélkül, hogy túl sok pénzt kellene kivennie a zsebéből.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.