Nyomtatott orvosi öltönyök

BEST PRICE
Donkey orvosi öltöny, nyomott blúzzal és elasztikus nadrággal
-42%
BEST PRICE
Brush orvosi öltöny horgonyblúzzal és elasztikus nadrággal
-42%
BEST PRICE
Katonai orvosi öltöny, V-nyakú blúzzal és elasztikus nadrággal
-42%
BEST PRICE
 Muppets orvosi öltöny horgonyköpennyel és elasztikus nadrággal
-42%
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)

További információ a nyomtatott orvosi öltönyökről

A nyomtatott orvosi öltönyök az orvosi területen használt speciális ruházati típusok. Úgy tervezték őket, hogy megvédjék az egészségügyi személyzetet, és nagyobb szépséget és kényelmet biztosítsanak az ezen a területen dolgozó szakembereknek.

Általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és ellenállnak a különböző káros anyagoknak. Kialakításuk gyakran tartalmaz az orvosi területre jellemző logókat és szimbólumokat. A kényelem és a mozgásszabadság érdekében is tervezték őket.

A webáruházunk által kínált nyomtatott orvosi öltönyök kiváló választásnak bizonyulnak mindazok számára, akik az orvosi területen dolgoznak, vagy olyan orvosok számára, akik sok időt töltenek az irodán kívül. Ezek a ruhák minőségi anyagokból készülnek, és hosszú élettartamot biztosítanak.

Az öltönyök professzionális, tiszta és rendezett megjelenést biztosítanak. A nyomtatott műtősruhák nagyon könnyen karbantarthatók, és akár 40 fokon is moshatók. Ennek köszönhetően ezek az öltönyök mindig jól néznek ki, és minden helyzetre több mint készen állnak.

A nyomtatott orvosi öltönyök kényelmet és mobilitást is kínálnak. Speciális anyagokból készülnek, amelyek könnyen viselhetőek és nagyon kényelmesek is.

Üzletünkben a nyomtatott orvosi öltönyök különböző modelljeit találja különböző színekben. A ruhák állhatnak nyomtatott blúzból és rugalmas nadrágból vagy horgonyköpenyből és rugalmas nadrágból.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.