Új orvosi egyenruha

  1. Új orvosi egyenruha
AJÁNDÉK TERMÉK
Fekete orvosi ruha halvány rózsaszínnel, Sofia modell
-28%
AJÁNDÉK TERMÉK
Sötétkék barack öltöny, Luiza modell
-33%

Sötétkék barack öltöny, Luiza modell

2 reviews (nota 5)
19.958 Ft (-33%)
13.440 Ft
AJÁNDÉK TERMÉK
 Fehér orvosi öltöny barackkal, Luiza modell
-33%
AJÁNDÉK TERMÉK
Donkey orvosi öltöny, nyomott blúzzal és elasztikus nadrággal
-33%
AJÁNDÉK TERMÉK
 Fekete DUO Saturn orvosi öltöny horgonyköpennyel és elasztikus nadrággal
-28%
AJÁNDÉK TERMÉK
Fehér orvosi öltöny barackkal, Sofia modell
-28%
AJÁNDÉK TERMÉK
 Fekete orvosi öltöny halvány rózsaszínnel, Amani modellel
-28%
AJÁNDÉK TERMÉK
Lila menta orvosi ruha, Amani modell
-28%
AJÁNDÉK TERMÉK
 DUO Brush fürdőköpeny két zsebbel
-28%
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Tudjon meg többet az új orvosi egyenruhákról

Az üzletünkben található új orvosi egyenruhák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, hogy kényelmet és védelmet biztosítsanak az egészségügyi szakemberek számára. Ezeket az új egyenruhákat úgy tervezték, hogy megfelelő védelmet és professzionális megjelenést biztosítsanak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek folt- és fakulásállóak, hogy ellenálljanak a mindennapi igénybevételnek. Ezenkívül ezek az egyenruhák tökéletesen illeszkednek, hogy biztosítsák a professzionális megjelenést.

Az új medi egyenruhák többféle kivitelben és színben kaphatók, hogy minden egészségügyi szakember stílusának és igényeinek megfeleljenek. Ezeket az egyenruhákat úgy tervezték, hogy jól illeszkedjenek, és kényelmet és mozgásszabadságot biztosítsanak. Emellett védelmet nyújtanak a szennyeződések és egyéb anyagok ellen.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.