Új orvosi egyenruha

  1. Új orvosi egyenruha
Remek ár
Fekete orvosi ruha halvány rózsaszínnel, Sofia modell
-25%
Remek ár
Sötétkék barack öltöny, Luiza modell
-30%

Sötétkék barack öltöny, Luiza modell

2 reviews (nota 5)
19.958 Ft (-30%)
14.051 Ft
Remek ár
 Fehér orvosi öltöny barackkal, Luiza modell
-30%
Remek ár
Donkey orvosi öltöny, nyomott blúzzal és elasztikus nadrággal
-30%
Remek ár
 Kék orvosi öltöny halvány rózsaszínnel, Sofia modellel
-25%
Remek ár
Fehér orvosi öltöny barackkal, Sofia modell
-25%
Remek ár
 Fekete orvosi öltöny halvány rózsaszínnel, Amani modellel
-24%
Remek ár
Lila menta orvosi ruha, Amani modell
-24%
Remek ár
 DUO Brush fürdőköpeny két zsebbel
-25%
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Tudjon meg többet az új orvosi egyenruhákról

Az üzletünkben található új orvosi egyenruhák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, hogy kényelmet és védelmet biztosítsanak az egészségügyi szakemberek számára. Ezeket az új egyenruhákat úgy tervezték, hogy megfelelő védelmet és professzionális megjelenést biztosítsanak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek folt- és fakulásállóak, hogy ellenálljanak a mindennapi igénybevételnek. Ezenkívül ezek az egyenruhák tökéletesen illeszkednek, hogy biztosítsák a professzionális megjelenést.

Az új medi egyenruhák többféle kivitelben és színben kaphatók, hogy minden egészségügyi szakember stílusának és igényeinek megfeleljenek. Ezeket az egyenruhákat úgy tervezték, hogy jól illeszkedjenek, és kényelmet és mozgásszabadságot biztosítsanak. Emellett védelmet nyújtanak a szennyeződések és egyéb anyagok ellen.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.