Visszaküldés részletei

számú sürgősségi rendelet szerint. 34/2014. A távollévők között kötött szerződések fogyasztói jogairól: A fogyasztónak jogában áll elállni a távollevők között kötött szerződéstől anélkül, hogy az elállási döntését indokolnia kellene, valamint a 13. § (3) bekezdésében és a 13. §-ban foglaltakon kívüli egyéb költségek felmerülése nélkül. 14. számú O.U.G No. 34/2014, a termék fizikai birtokbavételének napjától számított 14 naptári napon belül. A visszaküldés költségei Önt terhelik.

Számú sürgősségi rendelet értelmében mentesülnek az elállási jog alól az egészségvédelmi vagy higiéniai okokból vissza nem küldhető zárt termékek, amelyeket a fogyasztó felbontott. A fogyasztókat a szakemberekkel kötött szerződésekben megillető jogokról szóló 34/2014. sz. 16. § e) pont.

A visszaküldött terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy azt minden tartozékával együtt szállították.

A fent bemutatott jogszabályi feltételeknek megfelelő vásárolt termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki az itt található visszaküldési űrlapot, amelyben telefonszám alapján keresheti meg a rendelést, majd az űrlap lépéseit követve töltse ki a szükséges adatokat.

Utána küldjük a futárt, hogy felvegye Öntől a csomagot az SC DOCTOR IN UNIFORMA SRL címre, Bucovat község, Bucovat község 903. szám, Dolj megye. A visszaküldés költségei Önt terhelik.

1. A termékek visszaküldéséhez vagy cseréjéhez a futárt küldjük Önnek.
2. A visszaküldés vagy csere feldolgozási költsége 4.000 Ft, mert RON és Ft között két küldemény plusz banki átváltási díjak járnak.
3. A visszatérítéshez hozzá kell adni az "IBAN:" bankszámlakártyát.
4. Ha a bankszámla nem megfelelő, a visszatérítési kérelem törlésre kerül.
5. A mosott vagy piszkos vagy elhasználódott termékeket nem lehet visszaküldeni.
6. Csere esetén egyszeri visszaküldési kérelmet kell benyújtani, amelyben meg kell adni, hogy mely termékeket, milyen méretekkel és színekkel kívánja cserélni.
7. A visszaküldési idő akár 14 munkanapot is igénybe vehet.

A visszaküldés csak akkor érvényes, ha a termékek nem használtak és nem használtak (szakadt, mosott, foltos, piszkos és minden egyéb olyan elem, amely különbséget tesz a kiszállított új termékhez képest).

A visszatérítés a termékek birtokbavételét követően és azok ellenőrzését követően, a visszaküldés kézhezvételétől számított legfeljebb 14 naptári napon belül történik.

A klumpák visszaküldése esetén a terméket az eredeti csomagolásban (a klumpa dobozában) kell küldeni, mely nem sérülhet meg.