Orvosi ruhák

BEST PRICE
Uniszex krémszínű férfi orvosi ruha
-42%
BEST PRICE
Uniszex orvosi ruha férfiaknak
-42%

Uniszex orvosi ruha férfiaknak

1 reviews (nota 5)
17.577 Ft (-42%)
10.213 Ft
BEST PRICE
Fekete orvosi ruha halvány rózsaszínnel, Sofia modell
-42%
Afişare 1 - 24 din 110 (5 pagini)

További információ az egészségügyi munkaruha

Az egészségügyi munkaruha az egészségügyi dolgozók és ápolók által viselt speciális ruhadarabok. Professzionális megjelenést biztosítanak, és elősegítik az egészségügyi ellátásban dolgozók tiszteletét és megbecsülését. Az üzletünkben található orvosi jelmezek minőségi anyagokból készülnek, amelyek kényelmet biztosítanak, ellenállnak a szennyeződéseknek és a baktériumoknak, és megfelelő védelmet nyújtanak.

Az orvosi munkaruha különböző színekben és méretekben kaphatók, az Ön preferenciáitól függően. Azonosító címkékkel is rendelkeznek, amelyeken a dolgozó neve és beosztása szerepel. Ezenkívül az orvosi öltözékek hasznos zsebekkel rendelkeznek a munkaeszközök, például sztetoszkópok, jegyzetfüzetek és egyéb műszerek tárolására.

Az egészségügyi munkaruha azért is fontosak, hogy a betegek biztonságban és megnyugtatóan érezzék magukat. Szakmaiságot demonstrálnak, és hitelességet és bizalmat kölcsönöznek az egészségügyi személyzet által nyújtott szolgáltatásoknak. Ezenkívül az orvosi ruhák segítenek megelőzni a fertőzések és baktériumok terjedését azáltal, hogy csökkentik a betegekkel való közvetlen érintkezést.

A Dr. In Uniforma által kínált egészségügyi munkaruha tartós és ellenálló anyagokból készült, kiváló minőségű termékek, amelyek garantálják az orvosoknak szükséges kényelmet és védelmet. Modern és vonzó dizájnnal rendelkeznek, és számos stílusban, színben és méretben kaphatók, hogy bármilyen megjelenéshez és testalkathoz illeszkedjenek.

Az orvosi egyenruhák professzionális képet adnak az orvosoknak, kiváló minőségű anyagokból készülnek és könnyen karbantarthatók. Emellett védelmet nyújtanak a baktériumok és vírusok ellen, megakadályozva a fertőzések terjedését, valamint javítva az orvosok egészségét és biztonságát. A Dr.In Uniforma által kínált orvosi munkaruha könnyen tisztíthatók, kopásállóak és megfelelő védelmet nyújtanak a vegyi anyagoknak és mérgező anyagoknak való kitettség ellen. Az orvosok számára is biztosítják a szabad és biztonságos mozgást tevékenységük végzése közben.

Szeretettel várjuk online áruházunkban, ahol a klasszikus orvosi öltönyök mellett ápolói ruhákat, klinikai egyenruhákat, orvosi kötényeket és egészségügyi munkaruhákat is talál.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.