Női és férfi orvosi nadrág

BEST PRICE
Menta sztreccs orvosi nadrág zsinórral és gumival
-48%
BEST PRICE
Magenta sztreccs orvosi nadrág zsinórral és gumival
-48%
BEST PRICE
Sötétkék sztreccs orvosi nadrág zsinórral és gumival
-48%
BEST PRICE
Fehér sztreccs orvosi nadrág zsinórral és gumival
-48%
BEST PRICE
Mentás orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
Fekete orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
 Sebész zöld orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
 Piros orvosi nadrág gumírozással és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
 Cseresznye orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
Kék orvosi nadrág gumírozással és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
 Lila orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
 Gesztenyebarna orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
BEST PRICE
Fehér orvosi nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-42%
Afişare 1 - 24 din 29 (2 pagini)

További információ az orvosi nadrág

Az orvosi nadrág az egészségügyi szakemberek által viselt ruházati cikkek közé tartoznak, amelyekkel védik magukat, de a betegek felé is professzionális képet mutatnak. Olyan anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mosószereknek, a vegyi anyagoknak és a hőnek. Erős védelmet nyújtanak a különböző anyagokkal vagy testnedvekkel szemben, így csökkentik a betegségek vagy fertőzések átvitelének kockázatát.

Az orvosi nadrág általában többféle színben kaphatók, és nagy, tágas zsebekkel rendelkeznek az orvosi műszerek és védőfelszerelések tárolására. Különböző méretekben és stílusokban kaphatók, hogy bármilyen típusú orvosi vagy személyes egyenruhához illeszkedjenek. Könnyen karbantarthatóak és nagyon tartósak, hosszú távú kényelmet és védelmet nyújtanak. A műtősnadrágok nélkülözhetetlenek minden orvosi helyiségben, és optimális védelmet nyújtanak az egészségügyi szakemberek számára.

A nálunk kapható egészségügyi nadrág a legjobb választás az egészségügyi területen dolgozók számára. Tartós és ellenálló anyagokból készülnek, amelyek védelmet és kényelmet nyújtanak viselés közben.

Így minden nap viselhetőek anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy megsérülnek vagy túl gyorsan elhasználódnak. Ráadásul az üzletünk által kínált orvosi nadrágok többféle kivitelben és színben kaphatók, így Ön stílusosan öltözhet és kényelmesen érezheti magát a munkában.

Könnyű, mosható és könnyen ápolható anyagokból készülnek. Az orvosi nadrágok ráadásul remek áron kaphatók, így bárki megengedheti magának, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket vásároljon. Tehát akár orvosi nadrágot, akár ápolónadrágot keres, itt megtalálja a legjobb minőségű termékeket.

Összefoglalva, a műtősnadrág a legjobb választás azok számára, akik az orvosi területen végzett munka során meg akarják védeni a testüket, és kényelmesen szeretnék érezni magukat szolgálat közben.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.