Orvosi köpenyek

BEST PRICE
Yago kimonó orvosi ruha két zsebbel
-42%
Afişare 1 - 24 din 152 (7 pagini)

További információ az orvosi ruha

Az orvosi ruha az egészségügyi szakemberek egyik legfontosabb felszerelései közé tartoznak. Védelmet nyújtanak a veszélyes anyagok vagy a testnedvek kifröccsenése ellen, és vízálló és szennyeződésálló anyagokból készülnek. Az orvosi köpenyeket cipzárral, kiegészítő zsebekkel és egyéb hasznos kiegészítőkkel gyártják.

Különböző színekben és mintákban is kaphatók. Az orvosi köpenyek különböző méretekben és stílusokban kaphatók, hogy minden egészségügyi szakember használhassa őket. Úgy tervezték őket, hogy kényelmesek és könnyen viselhetők legyenek, ugyanakkor megfelelő védelmet nyújtsanak.

Az orvosi köpenyek ellenállnak a hőnek, a kopásnak és az elhasználódásnak is, így minden körülmények között azonos szintű védelmet nyújtanak. Elengedhetetlenek a baktériumok elleni védelem biztosításához és a jobb higiénia biztosításához az orvosi ellátás során.

A Dr. In Uniforma orvosi köpenyek számos előnyt kínálnak az orvosok, ápolók és az egészségügyi személyzet számára. Minőségi anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a bőr számára, hogy lélegezzen és kényelmes maradjon. A köpenyek modern kialakításúak, kopásálló anyagokból készültek, hosszú és rövid ujjakkal, valamint gallérral, cipzárral és több zsebbel rendelkeznek.

A köpenyek széles szín-, minta- és méretválasztékban is kaphatók, hogy megfeleljenek az egyes orvosok stílusának és igényeinek. Az orvosi köpenyek kényelmet és mobilitást biztosítanak az orvosoknak és az ápolóknak, a kopásálló anyagok pedig tartósságot biztosítanak.

Az orvosi köpenyek emellett szennyeződésállóak és könnyen moshatók, így tisztán tarthatók. A drinuniforma.co.uk orvosi köpenyek egyik legfontosabb előnye azonban az, hogy méltányos áron, mindenki számára megfizethetőek.

Tehát akár orvosi köpenyt, akár ápolónői egyenruhát keres, nálunk biztosan megtalálja, amit keres. Itt a hidegebb napokra fleece köpenyeket is talál.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.