Női és férfi orvosi sapkák

BEST PRICE
Corazon sapka, unisex, univerzális méret, hátul zsinórral
-42%
BEST PRICE
Magenta stretch sapka, univerzális méretű, hátul zsinórral
-42%
Afişare 1 - 24 din 40 (2 pagini)

További információ az műtős sapkak

Az műtős sapkak az egészségügyi szakemberek nélkülözhetetlen ruhadarabjai. Ezeket az férfi műtős sapka úgy tervezték, hogy megvédjék a fejet, a hajat és az arcot a testnedvekkel, baktériumokkal és porral való érintkezéstől. Ennek oka, hogy az egészségügyi szakembereknek megfelelő védelemre van szükségük a betegségek terjedésének megelőzése érdekében.

A műtős sapkak textil nagyon fontos ruhadarabok az egészségügyi szakemberek számára, lehetővé téve számukra a biztonságos munkavégzést és a betegek egészségének biztosítását. Ezek a sapkák számos tevékenységhez is használhatók, például laboratóriumokban, műtőkben és orvosi rendelőkben.

Ezenkívül az műtős sapkak praktikus ruhadarabok az egészségügyi szakemberek számára, mivel könnyen moshatók és fertőtleníthetők. Ez lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy ugyanazt a sapkát több orvosi látogatás alkalmával is használják.

A Dr. In Uniforma orvosi sapkák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a mosással, súrolással és egyéb kezelésekkel szembeni ellenállást. Férfi műtős sapka számos orvos vagy ápoló tesztelte, és nagyon elégedettek az általunk kínált minőséggel.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.