Férfi gyapjú köpenyek és dzsekik

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)

További információ a Férfi gyapjú köpenyek és dzsekik

A férfi fleece kabátok népszerű választás olyan helyzetekben, ahol a kényelem és a meleg elengedhetetlen. Meleg és kényelmes anyagokból, például poliészterből vagy gyapjúból készülnek, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a szél és a hideg ellen. A férfi fleece köpenyek laza szabásúak, hosszú ujjúak és modern kialakításúak, hogy sokféle stílushoz illeszkedjenek.

A férfi fleece orvosi köpenyek kényelmes és praktikus választás az egészségügyi személyzet számára, védelmet és meleget biztosítanak az orvosi tevékenységek során.

A férfi fleece kabátok szintén kiváló választás az orvosi területen dolgozók számára. Üzletünkben meleg és tartós fleece dzsekiket kínálunk férfiaknak.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.