Férfi orvosi köpenyek

  1. Férfi orvosi köpenyek
Remek ár
Fehér orvosi ruha tunika gallérral és három zsebbel
-30%
Remek ár
 Fehér, unisex orvosi ruha tunika gallérral és három zsebbel
-30%
Remek ár
Tuborg unisex zöld férfi orvosi ruha
--40%

Tuborg unisex zöld férfi orvosi ruha

2 reviews (nota 4.5)
7.181 Ft (--40%)
10.036 Ft
Remek ár
A halat orvosi grill a bőr kezelésére szolgál
-30%
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

További információk a férfi orvosi köpenyekről

A férfi orvosi köpenyek az egészségügyi személyzet egyenruhájának lényeges elemei. Úgy tervezték őket, hogy kényelmet, védelmet és professzionális megjelenést biztosítsanak. A köpenyek tartós anyagokból, például pamutból és poliészterből készülnek, amelyek ellenállnak a többszöri mosásnak és megfelelő védelmet nyújtanak.

Ezenkívül a férfi orvosi köpenyek gyakran rendelkeznek további zsebekkel, amelyekben az egészségügyi személyzet a nélkülözhetetlen műszerek és kellékek szállítására alkalmasak. Többféle méretben kaphatók, hogy minden testalkathoz és mérethez illeszkedjenek.

Üzletünkben a legjobb minőségű, modern férfi orvosi köpenyeket talál megfizethető áron. Kényelmet, védelmet és professzionális megjelenést biztosítanak az orvosi tevékenységek során.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.