Női gyapjú köpenyek és dzsekik

BEST PRICE
Lakk gyapjú köntös két patch zsebbel és zsinórral
-42%
BEST PRICE
Tuborg zöld polár köntös két patch zsebbel és zsinórral
-42%
BEST PRICE
 Orvosi kabát Sötétkék mentőautó kapucnival és két zsebbel
-42%
BEST PRICE
 Kék polár ruha két rátétes zsebbel és húzózsinórral
-42%
BEST PRICE
 Türkiz polár ruha két rátétes zsebbel és húzózsinórral
-42%
BEST PRICE
 Fehér polár köntös, két rátétes zsebbel és húzózsinórral
-42%
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

További információ a női gyapjú köpenyek és dzsekik

Orvosi ruházat vásárlásakor először azt kell meghatározni, hogy milyen típusú ruházat lesz a legmegfelelőbb a munkakörnyezethez. A hideg évszakban ügyfeleink szeretik a női fleece kabátokat, mert magas szintű kényelmet és stílust kínálnak minden egészségügyi szakembernek.

A fleece kabátok mellett a női fleece kabátok is nagy keresletnek örvendenek. Ezek kényelmet, könnyűséget és nagyon melegséget kínálnak.

Üzletünkben kiváló minőségű női fleece kabátokat és fleece dzsekiket talál, amelyek védelmet és meleget nyújtanak az orvosi tevékenységek során.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.