Orvosi laborköpenyek

BEST PRICE
Fehér orvosi ruha tunika gallérral és három zsebbel
-42%
BEST PRICE
 Fehér, unisex orvosi ruha tunika gallérral és három zsebbel
-42%
BEST PRICE
A halat orvosi grill a bőr kezelésére szolgál
-42%
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

További információ a Orvosi laborköpenyek

Az üzletünkben található férfi műtősruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kényelmesek és tartósak. Az öltözékek ráadásul könnyen ápolhatók.

A férfi orvosi ruha úgy terveztük, hogy magabiztosságot, kényelmet és mobilitást biztosítsanak Önnek. Az öltönyök funkcionálisak, ugyanakkor stílust és tartást kínálnak.

A férfi műtősruhákat orvosok, ápolók és más szakemberek viselésére tervezték. Az ezekben az öltönyökben használt anyag kényelmes, mégis tartós.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.