Horeca egyenruha

  1. Horeca egyenruha
Remek ár
Fekete-fehér férfi szakács tunika kapcsos és rövid ujjú
-27%
Remek ár
Fekete tunika típusú szakács egyenruha, hosszú ujjal
-26%
Remek ár
 Fehér és fekete tunikás szakács egyenruha
-27%
Remek ár
Professzionális konyhai kötény, fehér
-28%

Professzionális konyhai kötény, fehér

1 reviews (nota 5)
5.800 Ft (-28%)
4.200 Ft
Remek ár
 Fehér uniszex HORECA nadrág elasztikus és két oldalzsebbel
-19%
Remek ár
Kék férfi orvosi ruha V horgonnyal és 3 zsebbel
-24%
Remek ár
Női szakácstunika, fehér, egyszerű kapcsos, rövid ujjú
-27%
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

További információ a horeca egyenruha

A horeca egyenruha a vendéglátóipar kulcsfontosságú elemei, és arra szolgálnak, hogy professzionális és megfelelő képet adjanak az alkalmazottaknak. Többféle stílusban és színben kaphatók, egységes és professzionális képet biztosítva alkalmazottai számára.

A horeca egyenruha tartós anyagokból készülnek, folt- és szennyeződésvédő, valamint antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyenruhák olyan elemeket is tartalmaznak, mint a kötények, szakácsruhák, takarítói egyenruhák, konyhai egyenruhák, szakácskabátok és egyéb kiegészítők, amelyek eleganciát és professzionalizmust kölcsönöznek.

Az anyagok gondosan vannak kiválasztva, hogy kényelmet biztosítsanak az alkalmazottaknak. A vendéglátóipari egyenruhák a vizuális identitás kialakításában is segítenek, így az ügyfelek felismerik az alkalmazottakat, és hozzájuk fordulhatnak, ha szükségük van valamire.

Webáruházunkban kiváló minőségű munkaruhák széles választékát kínáljuk. Tartós, könnyű és kényelmes anyagok kombinációjából készülnek, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a mindennapi igénybevételnek. Az egyenruhák élénk színűek, és testre szabhatóak a vállalati logókkal a professzionális megjelenés és a márkaidentitás elősegítése érdekében.

Az egyenruhák könnyen moshatók és karbantarthatók, és sokféle formában és méretben kaphatók, hogy minden alkalmazottnak megfeleljenek. Ezenkívül a legtöbb egyenruha antisztatikus és foltálló anyagból készül, így könnyen tisztítható. Divatos vendéglátóipari egyenruhák kínálatunkban megtalálhatóak: konyhai köpenyek, takarítói egyenruhák, vendéglátóipari kötények, szakácsruhák vagy szakácskabátok.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.