Orvosi köpenyek cipzárral

  1. Orvosi köpenyek cipzárral
Remek ár
 Menta orvosi ruha bütykös cipzárral, két zsebbel
-29%
Remek ár
Lila orvosi ruha bütykös cipzárral, két zsebbel
-29%
Remek ár
 Szemcsés orvosi ruha bütykös cipzárral, két zsebbel
-29%
Remek ár
Fehér bütykös orvosi ruha, cipzárral és három zsebbel
-29%
Remek ár
 Fekete orvosi ruha bütykös cipzárral, két zsebbel
-29%
Remek ár
Piros orvosi ruha bütykös cipzárral, két zsebbel
-29%
Remek ár
 Sötétkék fürdőköpeny cipzárral és három zsebbel
-29%
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

További információ a cipzáras orvosi köpenyek

A cipzáras orvosi köpenyek népszerű választásnak számítanak az egészségügyi szakemberek körében, mivel praktikus alternatívát kínálnak a klasszikus, gombos köpenyekkel szemben. Úgy tervezték őket, hogy könnyen fel- és levehetőek legyenek, így ideálisak az olyan gyors tempójú környezetekben, mint a kórházak vagy klinikák.

Az üzletünkben kapható cipzáras műtősköpenyek kiváló választás az egészségügyi személyzet számára, akik a kényelmet, a funkcionalitást és a professzionális megjelenést szeretnék ötvözni.

Cipzáras műtősruhák választéka többféle színben és méretben kapható, hogy megfeleljen a személyes igényeknek és preferenciáknak.

A legminőségibb és legkényelmesebb női cipzáras műtősruhákkal várjuk Önt kiváló áron.

A Doctor în Uniformă férfi és női orvosi kiegészítők gyártója, amely az orvosi egyenruhák egyedi dizájnjainak széles választékát kínálja számos nagyszerű színben. XS-től 4XL-ig terjedő méretekkel, kényelmes és változatos színekkel, modern, egyedi, ergonomikus, kiváló minőségű kialakítással. Anyag: Tercot (35% BBC 65% poliészter). Magas minőségével kiemelkedik a piacon kapható 200 g/ m2-nél kisebb súlyú szövetek közül a sodrott fonalaknak köszönhetően. 40 Celsius fokon mosható, a zsugorodási százalék kevesebb, mint 2%. Viseléskor kényelmes, figyelemre méltó és könnyű.